Caner Erkin Eski Eşi : Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a İsyan Etti: Haksız ... / Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.

Caner Erkin Eski Eşi : Caner Erkin, Eski Eşi Asena Atalay'a İsyan Etti: Haksız ... / Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası… Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. İlişkinin başladığını öğrendiğinde sinir krizi geçiren asena bu kez de eski eşi ile olan paylaşımlarını sildi. Mahkeme caner erkin'in açtığı davayı reddederek velayetin asena atalay'da kalmasına hükmetmişti.

2016 yılında 6 yıllık eşi asena atalay'dan boşanan başarılı futbolcu caner erkin, mahkeme. Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, instagram hesabından eski eşi sunucu asena atalay ve oğlu çınar ile ilgili açıklama yaptı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Caner ile berkay ilk kez demet akalın'ın doğum gününde pişti oldu.

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'e açtığı o davayı ...
Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'e açtığı o davayı ... from www.gercekhaberci.com
Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. Eşi asena atalay'dan boşanan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin'den eski eşine nispet yaparcasına bir paylaşım geldi. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Eski eşi caner erkin'in nikah masasına oturduğu dakikalarda sosyal medyada paylaşım yapan asena 'ocak ayı gidilecek oyunlar' yazdı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler. Atalay, şükran ovalı'yla 2 ocak'ta roma'da önceki gün ovalı'yla akmerkez'de dolaşan ünlü futbolcunun yüzü, eski eşiniz asena erkin'in 120 bin liralık nafakayı ödemediğiniz iddiasıyla açtığı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, aylık 50 bin lira isteyen eski eşi asena atalay'a karşı nafaka davasını kazandı.

Caner erkin, oğlu çınar için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.

Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Asena atalay mahkemeden çıkarken karşı tarafla velayet konusunda anlaşma yok. Ben nafakadan, para davalarından vazgeçersem o da velayetten vazgeçiyor. Fenerbahçeli futbolcu caner erkin eski eşi asena atalay, katıldığı bir televizyon programında 'ofsayt'ı anlattı. Uzun müddet caner'i aldattığı iddia edilen asena'nın kira geliri şok etti. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı. Karşılıklı masalarda oturan caner erkin ile berkay eşleriyle aşk pozları verdi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantizm dolu fotoğraflarını instagram'da paylaştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in velayetini almak için dava açtığı oğlu çınar ve eski eşi asena atalay mahkemede ifade verdi. Caner erkin'in bu mesajından kısa bir süre sonra eski eşi asena atalay allah akıl versin. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler. Caner ile berkay ilk kez demet akalın'ın doğum gününde pişti oldu. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir.

Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor… futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası. Eski eşi asena atalay'la ilgili sessizliğini koruyan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin sonunda patladı! Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı.

Nur Tatar: Caner Erkin'in eski eşi kadar değerimiz yok
Nur Tatar: Caner Erkin'in eski eşi kadar değerimiz yok from i.azonceoldu.com
Fenerbahçeli futbolcu caner erkin eski eşi asena atalay, katıldığı bir televizyon programında 'ofsayt'ı anlattı. Bunun üzerine caner erkin'in eşi şükran ovalı, futbolcuyla 'mutlu mod' diye paylaşım yapıp asena atalay'a adeta nispet yaptı. Caner erkin'in sözleşme şartları #2 | fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Bir süredir birlikte olan caner erkin ve şükran ovalı, roma'da sade bir düğünle evlendi.

Tüm gözler caner erkin'in eski eşi asena atalay'a çevrildi.

Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddia edildi. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı. Bunu öğrenen caner erkin sosyal medya hesabından oğluyla birlikte çekilmiş bir. Caner erkin şükran ovalı sinir krizi geçiren asena atalay, bu kez instagram'da erkin ile olan paylaşımlarını sildi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in velayetini almak için dava açtığı oğlu çınar ve eski eşi asena atalay mahkemede ifade verdi. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Futbolcu caner erkin, 7 aylık hamile eşi şükran ovalı ile romantik hallerini etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, boşandığı eşi asena atalay'dan oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasını mahkeme reddetmişti. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti.

Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği. Tüm gözler caner erkin'in eski eşi asena atalay'a çevrildi. Eşi asena atalay'dan boşanan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin'den eski eşine nispet yaparcasına bir paylaşım geldi. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı.

Caner Erkin'den eski eşi Asena Atalay için şok sözler ...
Caner Erkin'den eski eşi Asena Atalay için şok sözler ... from 149572216.v2.pressablecdn.com
Başarılı futbolcu caner erkin, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi asena atalay'a neden dava açmaya hazırlanıyor? Amin anlamına gelen emojiler paylaştı. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor… futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası. Futbolcunun gerekçesi ise eski eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! 29 ocak 2016 tarihinde boşandılar. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Caner erkin'in sözleşme şartları #2 | fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı.

Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı.

Geçen hafta görülen velayet davası 14. 2016 ocak ayında eşi caner erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir. Futbolcunun gerekçesi ise eski eski eşler caner erkin ile asena atalay arasındaki nafaka krizinde şok gelişme! Eski eşi asena atalay tarafından birikmiş nafakalarını ödemediği gerekçesiyle icraya verilen erkin, bu borçları kısa bir süre asena atalay bu defa da oğlu çınar'ın masraflarını ödemediği gerekçesiyle eski eşini dava ediyordu. Fenerbahçeli futbolcu caner erkin eski eşi asena atalay, katıldığı bir televizyon programında 'ofsayt'ı anlattı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Caner erkin'in sözleşme şartları #2 | fenerbahçe'yi konuşuyoruz.   caner erkin 'in şükran ovalı'lı paylaşımı eski eşi asena atalay'ı kıskandırdı. Başarılı futbolcu caner erkin, olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi asena atalay'a neden dava açmaya hazırlanıyor? Asena atalay'ın babası oktay atalay, borcu yüzünden kapattığı mekanını tekrardan nasıl açtı? Eski eşi asena atalay'la ilgili sessizliğini koruyan beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin sonunda patladı! Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin, kendisine icra takibi başlatan eski eşi asena atalay'a çok sert göndermede bulundu.

Şükran ovalı'nın caner erkin'in eski eşi asena atalay benzerliği magazin özel'e abone ol , her şeyden haberdar ol !!! caner erkin. Caner erkin ile şükran ovalı evliliği asena atalay'ı çileden çıkardı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama